FĂ-ȚI PROGRAMARE

Cum te ajut

"Walking makes the road" este o poveste despre mine, despre tine, despre noi și ce ne aduce procesul psihoterapeutic, ca o cale către umanitate, despre cum începi și cum termini, despre întelegere și progres, despre libertatea de a alege, despre asumare, responsabilitate si iubirea prin acceptare.

Metoda de psihoterapie la care eu ader se numeste Analiză Tranzacțională. Această metodă acoperă o arie extinsă de aplicabilitate și poate fi folosită in terapia individuală, de grup, a cuplului și a familiei. "Analiza tranzacțională este o teorie a personalității și o psihoterapie sistematică dedicată dezvoltării și schimbării personale”, definiție sugerată de Asociația Internațională de Analiză Tranzacțională.

Psihoterapie individuala, cuplu, familie, grup

Ca teorie a personalității, analiza tranzacțională oferă o imagine asupra modului în care oamenii sunt structurați din punct de vedere al personalității prin modelulul Stărilor Eului. Acest model permite înțelegerea modului de funcționare al oamenilor prin exprimarea personalității la nivel comportamental.  Astfel este și o teorie a psihopatologiei, oferind un sistem de psihoterapie complex. Poate fi folosită în tratamentul tuturor tipurilor de tulburări psihice, de la problemele zilnice până la tulburări grave de personalitate.

Ca teorie a dezvoltării copilului explică modul în care tiparele noastre actuale de viață își au originea în copilărie, cum putem continua să reluăm strategiile copilăriei în viața noastră de adulți chiar și atunci când acestea produc rezultate auto-distructive și dureroase.

Evaluare psihologica

  • Evaluarea stării de sănătate psihică
  • Evaluare cognitivă și neuropsihologică
  • Evaluare comportamentală
  • Evaluare subiectiv-emoțională
  • Evaluarea personalității
  • Evaluarea dezvoltării psihologice

Training

  • Trainer și moderator pentru grupuri de comunicare și relaționare interpersonală eficientă
  • Trainer și moderator pentru grupuri de dezvoltare personală

Ca teorie a comunicării, Analiza Tranzacțională este un instrument de analiză a sistemelor și organizațiilor, management educațional, formare în management și comunicare, analiză organizațională.