FĂ-ȚI PROGRAMARE

Testimoniale

Am început să mă duc la terapie acum 5 ani, atunci când am realizat că viața mea e ca un roller coster. Mai exact aveam episoade bune care alternau foarte des cu episoade proaste și nu reușeam să găsesc o cale de mijloc. Am încercat o perioadă lungă să găsesc această cale de mijloc singur, însă nu reușeam să mă stabilizez, așa că mi-am spus că e cazul să cer ajutor.  Am întâlnit-o pe Delia și de atunci forez în mintea mea, descopăr și rezolv traume construite în mare parte în prima parte a vieții mele.

În cei cinci ani de terapie am rezolvat probleme pentru care, la început, nu credeam că există o soluție. Am trecut peste multe dintre fricile pe care le aveam; acum pot spune ce gândesc, nu-mi mai este teama să pornesc o conversație, am renunțat la felul meu de a fi “control freak” și am înțeles că atunci când cineva îți spune că ești prost, este pur și simplu părerea lui și nu te definește sub nici o formă. Am câștigat multe lucruri în tot acest proces și nu regret nici o clipă că am pornit pe drumul ăsta. - Ciprian N.

Cu riscul de a mă exprima siropos, terapia cu Delia mi-a schimbat viața. M-a ajutat într-un timp nesperat de scurt să scap de traume majore din copilărie și, datorită ei, am învățat să fiu fericită cu adevărat, pentru prima oară în 30 de ani. Mai fusesem la un terapeut, însă fără un rezultat notabil. Îi voi fi veșnic recunoscătoare. În plus de asta, este și o persoană foarte drăguță, plăcută și, cel mai important, super profesionistă. O recomand călduros!

 - Madalina A.

Mersul la psiholog ar trebui să fie la fel de natural ca mersul la medic. Așa cum nimeni nu este perfect sănătos la corp, probabil că nimeni nu este perfect sănătos la minte și suflet. Din păcate, la fel ca și mine, majoritatea facem acest pas abia după ce suntem depașiți în gestionarea emoțiilor și problemele devin extrem de stringente sau se manifestă psihosomatic. Trigger-ul meu a fost decesul consecutiv al părinților mei în decurs de 7 luni.
Dupa ce am acceptat că am nevoie de ajutor calificat și am început s-o frecventez pe Delia m-am întrebat: cum de am stat atât de mult fără să fac nimic pentru sufletul meu?
Dupa aproximativ 2 ani de terapie sunt mai bine și înțeleg mai profund lucrurile și evenimentele care m-au afectat, însă mai am de lucrat. Delia reușește să mă țină „trează”. Comunicarea empatică, schimbul afectiv, capacitatea de înțelegere emoțională, sunt abilități pe care Delia le are și cu care mă ajută în fiecare ședință de terapie. Nu este ușor, însă sunt optimistă că voi reuși să-mi recapăt echilibrul.
Am convingerea că suportul unui terapeut profesionist așa cum este Delia este indispensabil pentru cei cu afecțiuni emoționale și, de ce nu, pentru cei care vor să intre într-un proces de autocunoaștere și dezvoltare personală.

- Alina V.

Am fost foarte norocoasă atunci când mi-a fost recomandat cabinetul Deliei. Am găsit aici sprijinul de care aveam nevoie pentru a depăși cel mai greu moment din viața mea de până acum. O recomand pe Delia pentru profesionalismul ei, pentru discreția și compasiunea ei. Acum mintea mea e plină de gânduri pozitive care mă ajută să merg mai departe știind cine sunt și ceea ce pot să fac! - Simona T.

Sunt deja la a treia experiență cu un psihoterapeut și aș vrea să îi mulțumesc Deliei pentru înțelegerea și căldura de care a dat dovadă pe parcursul terapiei. Delia are specializarea în analiză tranzacțională și fiecare ședință mă ajută să identific și să depășesc anumite traume din trecut, să mă cunosc mai bine, dar mai ales să am mai multă încredere în mine și în potențialul meu. Cu ajutorul ei am început să conștientizez anumite mecanisme care stau la baza comportamentului meu și a modului de a mă raporta la ceea ce mi se întâmplă și de aceea am ales să continui terapia alături de Delia. - D.G.